За Мая
  • Квалифициран специалист по здравословно хранене с Британската Асоциация за Медицина (British Complementary Medical Association – BCMA). 
  • Холистичен нутриционист със специализирано обучение по здраве на храносмилателната система, автоимунни заболявания и хормонални нарушения при жените.
  • Дългогодишен опит в изготвянето на индивидуални хранителни и тренировъчни режими при подготовка за бодибилдинг (културизъм) състезания.
  • Магистър НЛП Практик (Невролигвистичното програмиране) – световно известен метод, който изучава човешкия ум, подсъзнание и поведение, за да елиминира нездравословни навици, действия и мисли.

Консултация с Мая

Цената на онлайн консултация - 80.00 лв.

Цена на консултация на място на място в София/Плевен - 100.00 лв

Консултацията се провежда в рамките на 1 астрономически час по скайп или на място в София/Плевен, където Мая има лични кабинети. По време на консултацията, Мая разглежда в дълбочина вашето минало и настоящо здравословно състояние като ви задава редица въпроси, спрямо отделните човешки системи, средата, в която живеете и работите, и как точно бихте искали да подобрите цялостното си здраве. Като част от анализа Ви се използват методи от китайската медицина, хюман дизанйн, астрология и психология, за да се добие пълна представа за корена на проблема и дисбаланса, които е настъпили в организма, с цел предотвратяване на повторното му проявяване и постигане на дългосрочно здраве.

Когато прегледа се провежда онлайн, Мая или представител на нашия екип ще се свърже с Вас, за да Ви уговори час в удобно за Вас и Мая време като съветваме да си отделите час и половина, добра интернет връзка и възможност за видео връзка (камера на компютъра или мобилен телефон). Консултациите, които протичат на живо, в кабинета на Мая, се допълват и от сегментен анализ с Боди Стат уред, който показва процентно съдържание на мазнини, мускулна маса и вода в организма, заедно с необходим брой калории на ден при ниска и висока активност. Освен този анализ, Мая извършва и кръвни тестове Food Detective от Cambridge Nutritional Sciences за проверка на хранителна нетолерантност към 46 на брой храни. При необходимост, Мая работи и с Кари Лаб Екселънс и други частни лаборатории за назначаване на допълнителни кръвни изследвания, както и с доктор Калина Бачева – специалист дерматолог, доктор по химия и проф. Ивона Даскалова – началник клиника по ендокринология и болести на обмяната при ВМА, София.

След проведената консултация, Мая ще прецени, спрямо състоянието Ви какви да бъдат следващите стъпки - допълнителни изследвания, посещение при някой друг специалист или персонален хранителен режим, изготвен лично от Мая – като те ще бъдат подробно описани във Вашият онлайн профил на Хелти Лайфстайл.

  • Тренировъчни режими
  • Хранителни режими
  • Постоянна комуникация

Нашата цел

Изготвяне на персонални режими за хранене, както и програми за трениране.
Помагаме ти да влезеш във форма
Помагаме ти да влезеш във форма
Избираме подходящата за теб тренировъчна програма
Избираме подходящата за теб тренировъчна програма
Избираме най-добрия за теб хранителен режим
Избираме най-добрия за теб хранителен режим
Помагаме ти да продължиш здравословно напред
Помагаме ти да продължиш здравословно напред