Пакети с индивидуални програми за теб

Изработени специално за теб

Тренировъчна програма


 • Тренировъчна програма
 • Следене на резултати
38 00 лв
ЛЕВА С ДДС
training

Хранителен режим


 • Хранителен режим
 • Следене на резултати
 • Промяна при нужда
 • Спецификата на определени здравословни показатели изисква предварителна консултация с нашия диетолог преди изготвянето на хранителен режим. Ако посочите конкретно заболяване в анкетата ни (въпрос 3), ще бъдете пренасочени към консултация с Мая Петрова. Цената на консултацията е 80.00 лв. Провежда се по скайп и трае 60 минути.
 • Хранителния режим от 48 лева се заплаща след проведената консултация с диетолога и изготването му.
48 00 лв
ЛЕВА С ДДС
diet

Хранителен режим + Тренировъчна програма


 • Тренировъчна програма
 • Следене на резултати
 • Комуникация по време на диетата.
 • Спецификата на определени здравословни показатели изисква предварителна консултация с нашия диетолог преди изготвянето на хранителен режим. Ако посочите конкретно заболяване в анкетата ни (въпрос 3), ще бъдете пренасочени към консултация с Мая Петрова. Цената на консултацията е 80.00 лв. Провежда се по скайп и трае 60 минути.
 • Хранителния режим от 48 лева се заплаща след проведената консултация с диетолога и изготването му.
78 00 лв
ЛЕВА С ДДС
both
Избери подходящата за теб програма.
Избери начин на плащане.
Попълни нашия калкулатор за режим.
Започни своята трансформация.

Какво включват нашите пакети?

Как ще ми помогне индивидуалният хранителен режим? 

Важно е да не бъркаш спазването на хранителен режим с драстичната диета.

Диетата ограничава приема на калории за кратко време, обикновено не се чувстваш добре, докато я следваш, излагаш здравето си на риск, а резултатът е съмнителен. 

Индивидуалният хранителен режим е съобразен с твоя начин на живот, настоящето ти физическо състояние, целта, която искаш да постигнеш. Той регулира нужните ти калории, но е съставен така, че да получаваш необходимите ти протеини, въглехидрати, мазнини, витамини и минерали. Спазвайки го, ти

 • отслабваш, без да застрашваш здравето си;
 • изграждаш си навик да се храниш здравословно не само по време на общата ни работа, но и след това;
 • изпитваш удоволствие от храната, удовлетворена си от себе си и постигнатите резултати. 

Искам да получа хранителен режим, направен специално за мен. Как става това? 

 1. Въведи данните си в калкулатора. Увери се, че са максимално точни – само така ще получиш режим, който ще ти помогне да отслабнеш. Не се самоограничавай, когато споделяш хранителните си вкусове. Поддържането на добра форма е постоянен процес, трябва да се чувстваш добре с начина си на хранене, за да се чувстваш добре със себе си.
 2. Вземи своя хранителен режим и го разгледай. Ако имаш въпроси, на твое разположение съм. Ако си решила да започнеш да го прилагаш сама, но имаш нужда от контролни срещи за по-голяма мотивация, аз съм на линия за теб. 

Кога ще видя резултата от усилията си? 

Всеки човек е различен и няма как да получиш точен отговор на този въпрос. Това, което ти гарантирам е, че: 

 • още в първите две седмици кожата ти ще започне да се изчиства и лека-полека ще топиш килограми, стига да спазваш точно режима си;
 • ще отслабнеш по-бързо и ще изглеждаш по-добре – със стегнато и скулптрирано тяло – ако към хранителния режим, добавиш и умерена физическа активност. Препоръчвам ти и поредица от упражнения. 

Предизвикай себе си. Поръчай си нов хранителен режим и го спазвай.

Как ще ми помогне тренировъчната програма?

Отслабването без тренировки е процес с незадоволителен резултат. Дори да успееш, тялото ти ще е отпуснато и гледката едва ли ще ти хареса.

Истината е, че можеш да намалиш обиколките си и да изглеждаш страхотно и без да свалиш килограми или и без да отслабваш драстично. Достатъчно е да тренираш с подходящите упражнения. Как така? Обяснението е просто – мускулите ти стават по-плътни, тялото ти се стяга и придобива желаните форми. Добре е да знаеш също, че когато комбинираш хранителен режим и спорт, в началото е нормално тялото да се стяга и обиколките ти да намаляват, а кантарът да показва все същите килограми.

Нямаш време и за спорт? Подготвил съм тренировъчни програми, подходящи за фитнес зала и за вкъщи. Избери тази, която смяташ, че ще можеш да следваш и действай.

Упражненията са подбрани така, че да не се натоварваш прекомерно, но и да не са твърде леки. Ако следваш една от моите балансирани тренировъчни програми, ти

 • отбелязваш бърз напредък, което те мотивира да продължиш;
 • имаш стегната, красиво оформена фигура, чувстваш се изпълнена с енергия, концентрираш се по-добре, ставаш по-самоуверена;
 • осъзнаваш, че харесваш тренировките, изпитваш удоволствие от тях, виждаш множеството ползи, които ти носят и продължаваш да тренираш и след като постигнеш първоначалната си цел – отслабване, стягане, оформяне на тялото. А това значи, ще запазиш линията и самочувствието си.

Искам да получа тренировъчна програма. Как става това?

 1. Въведи данните си в калкулатора . Постарай се да си максимално точна, за да получиш упражненията, които наистина отговарят на твоите нужди.
 2. Вземи своята тренировъчна програма и я разгледай. Ако имаш въпроси, питай ме, аз съм тук, за да ти отговоря и да ти помогна. Ако имаш нужда от контролни онлайн срещи, за да знаеш, че напредваш добре и да се мотивираш повече, ще ги проведем в удобно за теб време.
  Редовното физическо натоварване, съобразено с твоите възможности и нужди, носи наслада и безброй ползи за тялото, ума и духа ти.

Кога ще видя резултата от усилията си?

Когато започнеш да тренираш, и спазваш подходящия за теб хранителен режим, първите видими резултати ще дойдат бързо. (По-точен отговор на този въпрос не може да ти даде никой. Всеки човек има свое темпо на промяна.)

Първоначалните успехи обикновено са далеч от постигането на крайната цел. За нея е необходимо постоянство и упоритост. По време на тренировките има пикове и спадове – нормално е. На нашите контролни онлайн срещи ще обсъждаме и това, и ако е необходимо, ще коригираме тренировъчната програма. Важното е да не губиш мотивация и с всяка тренировка да се чувстваш все по-добре в тялото си. 

Спри да отлагаш най-важните неща – грижата за собственото ти здраве и красота.

Поръчай тренировъчна програма и започни да я прилагаш.

Страхотно е, че правиш първите стъпки към промяната. Мнозина искат да спазват здравословен хранителен режим и да тренират редовно, малцина се захващат. Аз съм тук, за да ти помогна да постигнеш здраво и красиво тяло и добро самочувствие.

Знам, че по пътя можеш да срещнеш трудности или да се разколебаеш.

Нашите онлайн срещи за проследяване на резултатите ще ти помогнат да запазиш мотивацията си и да постигнеш мечтаната фигура.

 1. Определяме заедно на колко време и кога ще правим нашите контролни онлайн срещи.
 2. Избираш удобния за теб канал за комуникация – Skype, Facebook, Viber или контактната форма на сайта.
 3. Обсъждаме твоя напредък, коригираме режима и/или тренировъчната програма, ако е необходимо. Продължаваш с отслабването, оформянето на тялото, вървиш към желаната промяна.

Това е комбинацията, която ти гарантира най-бърз и дълготраен резултат:

 • отслабваш без рискове за здравето;
 • стягаш тялото си, което е ключова стъпка за добра форма заедно с намаляването на килограмите;
 • подобряваш не само външния вид, но и самочувствието, концентрацията, координацията си;
 • усещаш се удоволетворен/а от постиженията си и мотивиран/а да продължиш в същия дух.

Вземи хранителен режим и тренировъчна програма, подходящи за теб. С твоето упорство и нашите напътствия ще постигнеш целта си!

Нормално е да имаш въпроси, колебания, нужда от подкрепа и допълнителни насоки. Аз ще съм до теб през цялото време.

 1. Пиши ми по Skype, Facebook, Viber или през контактната форма на сайта.
 2. Всеки ден – от понеделник до петък – съм на твое разположение и ще отговоря на въпросите ти максимално бързо.
 3. Твоите проблеми, докато се бориш с килограмите и заседналия начин на живот, са и мои проблеми. Ще ти помогна да ги решиш. Заедно ще се справим отлично.
woman with weights

Защо да изберете нас


Съобразяваме се изцяло с клиентите си.
Индивидуални режими.
До теб през цялото време на програмата.
Пълна комуникация при нужда.
Коректни във всеки момент.
С над 1000 доволни клиента.