За Денис

От ранна възраст исках да се занимавам именно с фитнес. Това, което първоначално беше мое хоби, с годините се превърна в моя професия. Имам 8 години професионален опит като инструктор и повече от 1000 доволни клиенти. Вярвам, че промяната е във вашите ръце и съм готов да ви помогна да я постигнете.

Моята работа е да ви помогна да промените заседналия начин на живот, вредните навици, да се отървете от излишните килограми и да стегнете тялото си. При това без да се подлагате на мъчителни диети. Не ви обещавам мигновени резултати, но ви гарантирам, че можете да отслабнете и да влезете във форма, като се храните по здравословно и спортувате активно.

Основната ми цел е да изпитвате удоволствие от всичко изброено горе. Само така ще постигнете фигурата, която искате, ще успеете да я задържите, ще имате много енергия и ще сте в наистина добро здраве. За да съм ви наистина полезен, следя всички нови тенденции и изследвания в областта, развивам се и подобрявам методите си на работа.

Вярвам, че ще успеете, само ако започнете да действате. Помислете какво ви е необходимо – индивидуален хранителен режим, индивидуална тренировъчна програма или и двете, поръчайте ги и да започваме!