Искаш да бъдеш в ТОП форма с нас? Ето ги 10 – те отговора на най – важните въпроси!


Диляна 07.03.2022

 1. Защо да закупя пакет от www.healthy-lifestylefit.com ?

Защото имаме индивидуален подход! Твоят режим – тренировъчен, или хранителен, ще бъде изготвен спрямо ТЕБ и твоите нужи, за да получиш видими резултати, на които ще се възхитиш! Любимите ти храни, без лишения и изтощителни диети - нашият екип ще те научи да се храниш правилно и с удоволствие!

2. Кой пакет да поръчам?

Съветваме те да разгледаш нашите пакети и да прецениш кой от тях ще ти хареса. Ако разбира се, се двоумиш, нашият екип е насреща, за да ти помогне в избора и да ти предложи най – доброто за теб, което ще работи! След като избереш пакет ще попълниш въпросник, който съдържа въпроси относно твоите предпочитания, нужди и здравословен статус, за да може нашият екип пт специалисти да изготвят най- подходящия вариант за твоята промяна!

3. Какво ще стане след като попълня въпросника?

След  като го попълниш ние ще се свържем с теб, за да започнем заедно твоето приключение, наречено здравословна трансформация! Ще ти бъде предложен здравословен план – тренировъчен и/ или хранителен, който ти гарантираме, че ще следваш с удоволствие, защото ще бъде ориентиран към твоите лични предпочитания!   

4. Ще има ли кой да отговаря на въпросите ми докато спазвам програмата?

Разбира се! По време на целия ви план ще имате връзка с нашите специалисти, които ще откликнат на вашите въпроси и ще ви мотивират, за да постигнете крайната си цел!

5. Работният ми делник е много натоварен, ще успея ли да постигна резултати?

Отново казваме: Разбира се и вярваме в това! Ние ще съобразим вашия работен график с  хранителния и/ или тренировъчния режим и ще го направим така, че да не чувствате стрес,

6. Имам специфично здравословно състояние, дали ще мога да следвам програмата?

ДА! Екипът ни от специалисти ще ви предложи най- подходящия за вас план, съобразен с вашия здравословен статус. На база на попълнен въпросник и консултация, ще получите такъв режим, който отговаря на вашето здравословно състояние.

7. Не консумирам месо и млечни продукти, ще можете ли да ми изготвите режим?

Да, той ще бъде изготвен специално за вас и ще се съобразим с вашите хранителни предпочитания.

8. Какви храни ще има в режима ми?

Такива, каквито обичаш! Ако те се окажат в графата „нездравословни“ ще ти предложим техни здравословни алтернативи, за да сме сигурни, че ще следваш хранителния си режим с удоволствие, желание и усмивка! Ще ти редложим балансирано меню, без строги или изтощителни лишения, ще ти препоръчаме точните количества, лесни и вкусни рецепти, разнообразие. Ще те научим кое с какво да съчетаваш, за да продължиш да следващ балансиран, здравословен начин на живот и след края на програмата.

9. Какво ще включва моят пакет?

Освен изготвено, индивидуално хранително меню, може да получите и тренировъчна програма, подходяща за фитнес залата или за вкъщи. Освен това, независимо какъв пакет ще избереш ще получиш лично отношение, ангажираност и мотивация и проследяване на успеха, защото твоят успех е важен за нас!

10. Как да поръчам?

Изберете един от нашите пакети от тук, след това направи своята регистрация и заплати пакета, който си избрал.

 



Остави коментар